Nye SlankLet superfoods produkter

1 flaske 500 ml MCT kokos olie

MCT koldpresset økologisk olie af de bedste dele af kokosnødden er meget populær hos sports & fitness elskere, men den er lige så interessant til vægttab, fordi:

  1. Den øger forbrændingen, så kroppen forbrænder flere kalorier og mere kropsfedt.
  2. Giver en større mæthedsfølelse
  3. Den giver mere energi og udholdenhed til sportsfolk. For vægttabere giver den også mere energi, hvilket gør det lettere at holde energien oppe og undlade at falde for trøstespisning og føle sig tom for energi og kræfter.

Start op nogle dage med mindre indtag, hvorefter du indtager 15 ml om dagen = 1 måneds forbrug.

Vores PREMIUM MCT-kokos olie hjælper også din krop til hurtigere at komme i KETO tilstand – at forbrænde kropsfedt for at skabe ny energi. Smagen er 100 % NEUTRAL.

1 pose CHIA mel – 500 gram

Chia mel – glutenfri og vegansk – er et ægte superfood og en stor nyhed i Danmark. Omega3 olie, fibre, proteiner, vitaminer og mineraler. Du skal bage boller, brød, kager, jævne suppe og sovs med dit nye bekendtskab. Spiser du det usunde og fedende hvedemel, kan du erstatte 25-30 % med chiamel. Endnu bedre mikse det med nogle af vores 5 andre glutenfri mel baseret på kærner og frø. Chiamel giver dig mere varig mæthedsfølelse, og er fyldt med super næring, omega3 olie, fibre og proteiner. Bager du efter opskrifter, skal du tilføje ekstra fugt/væske, da chiamel opsuger omkring 10 gange extra.

1 pose græskarkærne mel/protein – 500 gram

Græskarkærne mel/ proteinpulver– gluten fri og vegansk – anerkendes nu som en ny superfood. Fyldt med proteiner og næring, der giver længerevarende mæthedsfølelse.

63 % protein indeholder det! Mange veganere kommer til at spise dette produkt, fordi det er svært for ikke-kødspisende vegetarer og veganere at finde gode og velsmagende kilder til protein!

Er et superbilligt proteinpulver ud over at være et dejligt mel.

Meget velegnet til dine shakes og smoothies sammen med for eksempel hamp mel – eller dit bagværk med eller uden den glutenfyldte hvedemel og mikset med blandt andet chia mel, hamp mel, sesamkærne mel, valnødde mel. Tilføj ekstra væske i forhold til normal opskrift.

1 pose hamp mel – 500 gram

Hamp mel hører også til i superfood gruppen – rig på protein og fibre. Hamp mel indeholder hamp olie og mange næringsstoffer, der ellers ikke er lette for din krop at få fat på. Meget velegnet til smoothies, shakes, som giver dig mæthed og ofte kan erstatte et frokostmåltid sammen med din MCT olie og andre mel/protein typer og grøntsager.

Husk at det optimale for dig er at kombinere disse superfoods med Slank Let programmet. Så er du bombesikker på at få succes. Hvorfor? Fordi din hjerne bliver fuldkommen om programmeret til at spise og tænke på nye måder.

Priser

Vores anbefalede 4 stk. slanke-pakke koster Kr. 595.-

Slank Let hypnose-programmet koster Kr. 1.650.-

Samlet pris er Kr. 2.245.-

Vælger du begge produkter får du en specialpris: Kr. 1.995.-

Se hele vores nye PREMIUM sundheds & skønheds program på den nye webshop www.RenVitalitet.dk

NB: Alle vores produkter er fra bæredygtige produktioner. Emballagen er CO2 neutral. En del af leverandørens overskud går til at støtte økologiske, bæredygtige produktioner i lande som Tyskland, Moldavien, Ægypten og Sri Lanka.

Vi fører ikke lager i Danmark og får leveret 1-2 gange om måneden Derfor er alle produkter friske, produceret og pakket under optimale forhold. Af den grund leverer vi også til vores kunder 1-2 gange om måneden. Leveringstiden varierer derfor i forhold til vores varemodtagelse og vores kunders bestillinger. Leveringstiden fra ordre til levering er derfor tilsvarende. 2-2 ½ uges leveringstid er tidsrammen. I Danmark leveres bestillinger med DAO.

Slank Let programmet leveres naturligvis hurtigt, da lydfiler og e-bog er online.

Vi er i fuld gang med at færdiggøre vores webshop – www.RenVitalitet.dk Tjek om du allerede nu kan se vores 24 særligt udvalgte PREMIUM kvalitet økologiske, glutenfri, veganske mel, protein, olier og natur hudpleje produkter.